Clienti

 

Clienti

Clienţii noştri fac parte din industrii şi sectoare variate, cu diverse domenii de activitate (mai mult de 50). Lucrăm foarte bine atât cu companii mari/multinaţionale, întreprinderi mici și mijlocii, antreprenori locali cât și cu persoane fizice/freelancers.

Clienţii care au profilul antreprenorului ambiţios se confruntă cu o serie de provocări care necesită un cumul de abilităţi şi competenţe în gestionarea optimă a afacerilor, resurse care nu pot fi dezvoltate intern.

Clienţii noştri exploreaza noi idei de afaceri, caută noi pieţe şi se implică în tranzacţii internaţionale. TPG îi ajută în definirea structurii de parteneriat şi în organizarea afacerii, în conducerea şi controlul organizaţiei şi îi reprezintă în noi tipuri de asocieri şi tranzacţii.

De aceea, relaţia TPG cu clienţii săi s-a transformat în parteneriate definite de preocuparea noastră de a le înţelege nevoile, de a-i ajuta în dezvoltarea şi implementarea strategiilor fezabile. Încercăm mereu să menţinem un echilibru perfect între implicarea prietenească şi modul imparţial şi ferm în care ne structurăm opinia.

Suntem încântaţi de recomandările excelente de care beneficiem de la clienţii, partenerii şi asociaţii noştri. Tindem spre o selecţie a clienţilor noștri şi obiectivul nostru este să colaborăm cu clienţi cu care:

  • Avem o viziune comună
  • Avem valori comune
  • Avem același nivel al încrederii
  • Avem același nivel bun de comunicare

 

 

Clientii Nostri, dupa industrie
Real Estate

 

 

 

Retail & Distribution

 

 

 

Production

 

 

 

IT&C

 

 

 

Constructions & Development

 

 

 

Travel & Transportation