Parteneri

Parteneriate & Asociați

În prezent, afacerile se confruntă cu un mediu deosebit de complex, în continuă evoluție și transformare. O singură sursă de consultanță nu poate fi considerată ca suficientă pentru a oferi clientului un serviciu la un nivel de excelență. In TPG credem în puterea colaborării.

Suntem încrezători că cele trei valori ale noastre şi anume Integritate şi Reputaţie Profesională, Încredere Reciprocă şi Calitate Absolută sunt cei trei piloni ai unei colaborări de succes între parteneri, oferind servicii complementare de înaltă calitate, altele decît propriile noastre competenţe: Contabilitate, Taxe, Audit, Raportate şi Consultanţă.

Astfel, am urmărit și am reusit asocieri cu furnizori de servicii de top în domeniul lor de activitate, împreună cu care formăm o echipă competentă care poate oferi soluții complete. Pentru orice serviciu complementar pentru care noi nu avem competențe, am făcut o selecție riguroasă şi am încheiat parteneriate cu cei mai buni. Partenerii noștri au fost aleşi după o examinare riguroasă a valorilor, specificaţiilor şi calității livrabilelor, astfel încât dezvoltarea rețelei noastre de parteneri coroborată cu combinarea serviciilor să aducă clienților noștri valoare adăugată.

În afară de recunoscutele echipe menţionate mai jos, TPG cooperează de asemenea şi cu anumite persoane cu personalități de mare valoare în domenii ca investiții bancare și consultanță financiară.

Prezentăm mai jos o listă cu principalii noștri parteneri și asociați, având diverse domenii de expertiză:

INTERNATIONAL

ROMANIA

OTHER